×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance till slutspel efter succéinhopp av ztr

2
Den bänkade Godsent-spelaren hoppade in i Alliance och hjälpte laget till slutspel.
När Alliance säkrade en slutspelsplats i onlineturneringen A1 Gaming League gjorde man det med en inte helt fulltalig femma. Då Simon "twist" Eliasson åkt på semester fick den nyligen bänkade Godsent-spelaren Erik "ztr" Gustafsson chansen att hoppa in.

Och det blev ett riktigt succéinhopp för 20-åringen. Alliance vann swiss-gruppspelsmatchen mot Anonymo Esports med 2-0 efter stabila segrar på Inferno och Ancient och säkrade därmed avancemang efter tre vunna matcher och en förlust i gruppspelet.

ztr noterades för 30 kills totalt över de två kartorna och avslutade matchserien med en HLTV-rating på 1.22 — en bra bit över hans snitt-rating för året som ligger på 0.99.

Tävlingens swiss-gruppspel fortsätter under kommande vecka och slutspelet i tävlingen, som har 16 200 dollar (~180 000 kronor) i prispengar, är schemalagt att avslutas i slutet av november.

Artikelbild: Joakim Asplund
Videokälla: CCT/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..