×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha imponerade i tävlingscomeback — men räckte inte hela vägen

1
Trots succéinhopp från Robin "flusha" Rönnquist föll Eyeballers mot det ryska topplaget.
När Eyeballers-spelaren Casper "SHiNE" Wennerberg hade internetproblem tvingades Robin "flusha" Rönnquist idag till en comeback för laget. Den 30-åriga CS-legendaren hoppade in i CCT Central Europe Series-åttondelen mot BetBoom och bjöd på en ordentlig show.

Trots att flusha varit borta från tävlingsspel i tre månader var han en av serverns bästa spelare när Eyeballers körde över Betboom på ryssarnas eget kartval Ancient. Återförenad med parhästen Jesper "JW" Wecksell såg flusha och Eyeballers oslagbara ut i den första kartan.

Men någon fulländad succé blev det i slutändan inte för flusha. Efter Eyeballers drömstart på Ancient vaknade Betboom till liv och visade varför man just nu är världens 15:e högst rankade lag. Ryssarna chockade Eyeballers på Mirage och vann med hela 13-1 och lyckades sedan stänga matchen på Overpass som slutade 13-11 till Betboom.

Resultatet innebär att Eyeballers är utslagna ur CCT CE-slutspelet för den här gången. Laget slutar tävlingen på en delad niondeplats tillsammans med Olle "spooke" Grundström och hans Sprout som också åkt ut ur turneringens åttondelsfinal.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..