×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Argentina

Messi blir delägare i esportlag – väntas satsa på CS

1
Världens bästa fotbollsspelare genom tiderna har siktet inställt på Counter-Strike 2.
Den argentinske fotbollsstjärnan Lionel Messi blir delägare i landsmannen Sergio Agüeros esportorganisation Krü Esports. Det meddelade organisationen genom en video som postades på sociala medier under måndagen.

I videon berättar Agüero att han inte längre är ensam ägare i organisationen utan att de numera är två delägare – han själv och Messi.

I skrivande stund har Krü Esports lag i flera spel, men inte Counter-Strike 2. Detta är dock något som kan ändras inom kort. Under en sändning på Twitch avslöjade Agüero att det finns planer på att skapa ett akademilag i CS2 och enligt nyhetssajten Dust2.us har en av organisationens andra chefer tidigare också uttalat sig i positiva ordalag om att skaffa ett CS-lag.

Artikelbild: Pressbild/Inter Miami och Counter-Strike

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..