×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska AWP-stjärnskottet pausar CS-karriären: "Kanske för alltid"

1
Johan "Hype" Engblom lägger CS-karriären på is.
Den svenska AWP-spelaren Johan "Hype" Engblom tar en paus från CS-spelandet. Det meddelade 22-åringen genom ett inlägg på X under torsdagskvällen.

Beskedet kommer bara ett par månader efter att Hype skrivit på ett proffskontrakt med det svenska storlaget Godsent. Under torsdagen meddelade Godsent att Hype bänkats på eget initiativ och kort därpå förklarade Hype själv i ett kortfattat inlägg att han tar en paus från spelandet.

"Tar en paus från CS, kanske i några månader kanske för alltid, vi får se", skrev Hype i inlägget.


Hype har under de senaste åren seglat upp som en av Sveriges klarast lysande stjärnskott. Han var en del av succélaget AURA som höstsäsongen 2021 lyckades kvala till den europeiska RMR-turneringen IEM Fall och vinna Elitserien. Sedan dess har spelaren spelat för Lilmix och 00Prospects och då vunnit ytterligare en säsong av Elitserien, Fragleagues åttonde säsong samt European Pro League.

I Godsent ersätts Hype av Sean "eraa" Casido Knutsson.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..