×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha rasar på Blast: "Sluta upp med ert skit"

1
Den legendaren tycker inte att joels lag ska få spela Blast Showdown.
Under förra veckan blev Joel "joel" Holmlund avstängd av ESIC för matchfixing. Kort därefter blev coachen för Victory Zigzag, laget joel spelade för, bannad för fusk på Faceit. Laget blev kort därefter diskvalificerade från ESEA Advanced.

Men laget kommer fortfarande att få spela Blast Premier Showdown. En person som tycker detta är fel beslut är Robin "flusha" Rönnquist: "Sluta upp med ert skit Blast. Antingen spelar ni om kvalet eller så ger ni platsen till andraplatsen", skrev han på Twitter.

Om platsen skulle gå till andraplatsen skulle den gå till svensklaget 416Olsk. Men hittills har Blast stått fast vid att laget ska få spela. Det finns just nu inga bevis på att joel skulle ha spelat läggmatcher i just det kvalet och inte heller bevis på att coachen skulle fuskat just där.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..