×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HEAP ersätter flusha i Eyeballers: "En av de mest lovande unga spelarna i Sverige"

1
Den före detta Dignitas-spelaren är Eyeballers nya spelare.
Ludvig "HEAP" Alonso ersätter Robin "flusha" Rönnquist i Eyeballers. Det meddelar Eyeballers genom ett pressmeddelande.

– Det är så roligt att vara tillbaka i ett lag igen, jag har varit borta från scenen ganska länge nu så jag är verkligen taggad över att få den här chansen och återigen sträva efter storhet med likasinnade spelare. Jag känner alla killarna i femman sedan tidigare och jag är så glad över att vara med i det här laget, säger HEAP i ett uttalande till Eyeballers hemsida.

HEAP kommer senast från en sejour i Dignitas där han bland annat spelade tillsammans med den legendariska före detta Ninjas in Pyjamas-duon Patrik "f0rest" Lindberg och Adam "friberg" Friberg. Sedan Dignitas valde att släppa hela sin femma förra året har den svenska 23-åringen stått utan proffskontrakt.

– Jag är oerhört glad att vi lyckades signa HEAP till Eyeballers. Han är en kille som har varit på min radar länge, och enligt mig är han en av de mest lovande unga spelarna i Sverige. Hans potential är skyhög och jag är säker på att han kommer att passa in i vår roster, och tillsammans med oss tror jag verkligen att HEAP kommer att växa och bli en ännu bättre spelare, säger Eyeballers spelande delägare Jesper "JW" Wecksell om nyförvärvet.

Eyeballers är nu:
Jesper "JW" Wecksell
Casper "SHiNE" Wennerberg
Anton "Sapec" Palmgren
Peppe "Peppzor" Borak
Ludvig "HEAP" Alonso

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Republeague/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..