×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Experterna kritiska efter NIP-ryktet: "Dysfunktionella"

3
Flera experter är tveksamma till om Ninjas In Pyjamas ryktade nyförvärv kommer att bli nöjd.
Under tisdagskvällen publicerade CS-sajten HLTV uppgifter om att Hampus "hampus" Posers ersättare i Ninjas in Pyjamas skulle vara den spanska in-game leadern Alejandro "alex" Masanet. Nu har flera experter uttalat sig om transferryktet — och det är inte helt i positiva ordalag.

Den förra proffsspelaren Janko "YNk" Paunović skriver i ett inlägg på X att han är tveksam till om alex kommer att komma tillrätta i NIP. Enligt YNk kommer en utmaning för spanjoren att vara att hålla sin femma intakt i mer än tre månader — något som NIP haft svårt att göra de senaste åren.

"Jag gillar vad alex har gjort i Movistar Riders men är rädd att NIP, dysfunktionella som de är, inte kommer att vara en rolig upplevelse för honom att leda och spela med", skriver han.


Även Sudhen "Bleh" Wahengbam har under onsdagen delat en skärmbild som visar hur många ändringar NIP gjort i sin femma den senaste tiden med den något sarkastiska texten "lycka till, alex" skrivet.


Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..