×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SPUNJ toksågar Fnatic och NIP: "Nu är de bara smuts"

1
De två klassiska svensklagen får massiv kritik av Chad "SPUNJ" Burchill.
Under de senaste åren har de två klassiska svensklagen Ninjas in Pyjamas och Fnatic successivt gått ifrån att satsa på helsvenska lag för att istället mönstra internationella femmor.

Resultatmässigt har den nya strategin ännu inte lett till några större sportsliga framgångar och i CS-sajten HLTV:s podcast HLTV Confirmed senaste avsnitt riktar nu CS-profilen Chad "SPUNJ" Burchill svidande kritik mot organisationerna.

I ett segment där podcast-deltagarna diskuterade NIP:s senaste nyförvärv Alejandro "alex" Masanet jämförde SPUNJ de båda organisationerna med varandra och kallade dem för "smuts".

— Vi har varit ganska kritiska mot NIP de senaste åren. Upprättelse för oss! För, vet ni vad? Varje steg på vägen har de varit skit. Jag tycker att vi har varit grundade i logik och den riktiga världen, säger han i podcasten.

— Jag älskar att jämföra med Fnatic. Den jämförelsen är fantastisk. Detta är de legendariska organisationerna från den tidiga epoken av spelet. De var legender under olika perioder av Counter-Strikes 20-åriga historia. Och nu är de bara fucking smuts. De är där, men ingen tror att de tävlar om titlar, fortsätter han.

Se segmentet där SPUNJ kritiserar NIP och Fnatic (1:37:44):

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..