×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bomben: Ninjas In Pyjamas bänkar hampus — ersätter med es3tag

2
Hampus "hampus" Poser förpassas till bänken i Ninjas In Pyjamas.
Ninjas in Pyjamas gör ändringar i sin femma. Inför lagets första tävlingsmatcher i Counter-Strike 2 har NIP beslutat att bänka sin svenska in-game leader Hampus "hampus" Poser till förmån för Patrick "es3tag" Hansen.

Draget kommer ett halvår efter att hampus åter välkomnades tillbaka till NIP efter att ha varit sjukskriven under vårsäsongen. I ett inlägg på X skriver NIP att man tackar hampus för hans insatser i laget och önskar honom väl.

"Vi är glada över att välkomna ett bekant ansikte tillbaka till dojon. Välkommen tillbaka, es3tag. Vi har beslutat att flytta hampus till bänken. Vi vill tacka honom för hans insatser i laget och önskar honom all lycka", skriver NIP.


es3tag har själv suttit på bänken i Ninjas In Pyjamas sedan slutet av förra året. Då ersattes han av Daniil "headtr1ck" Valitov som fortsatt har AWP-ansvaret i laget.

NIP spelar sin första tävlingsmatch i CS2 på torsdag då laget spelar sin öppningsmatch i onlinetävlingen Roobet Cup. Då möter laget sina klassiska rivaler Fnatic.

Ninjas In Pyjamas femma är nu:
Fredrik "REZ" Sterner
Ludvig "Brollan" Brolin
Daniil "headtr1ck" Valitov
Kristian "k0nfig" Wienecke
Patrick "es3tag" Hansen

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..