×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar segrar i svettigt Svenska Cupen-möte

1
Rutin vägde tungt när Kappa Bar besegrade Molotov Gaming.
Det blir Kappa Bar som får möta Metizport i upper bracket-finalen av Svenska Cupens grupp B. Det står klart efter att Kappa under tisdagskvällen besegrat Molotov Gaming med 2-1 i kartor.

Kappa Bar
jayzaR, zen, AlekS, HugoXD, nomiss

Sverige Molotov Gaming
Lelle, Doobs, majkn, Julle, bsover

På förhand var matchen svårtippad och det blev mycket riktigt en jämn historia när de båda kvallagen brakade samman. Molotov Gaming öppnade starkt på Vertigo, men ett fenomenalt anfallsspel i den andra halvleken från Kappa gav de grönklädda ledningen i matchen efter 13-8 på kartan.

På Kappas kartval Mirage kunde inget skilja lagen åt efter 24 spelade rundor. På övertiden var det sedan Molotov som var det hetare laget och matchen var kvitterad.

Avgörandet på Ancient blev sedan en relativt ensidig historia. Kappa Bar, anförde av en storspelande Simon "nomiss" Palm Niléhn, kopplade greppet om matchen på CT-sidan och släppte sedan inte in Molotov i matchen. Kartan slutade 13-8 till Kappa och nomiss topfraggade med 20 kills.

Kappas möte med Metizport spelas på onsdagskvällen klockan 19:00. För Molotov väntar en dags vila innan laget får möta Aligon i grupp B:s första utslagsmatch på torsdag samma tid.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..