×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Superkarta från Majkn banade väg för Molotov Gaming i Svenska Cupen

1
Marcus "Majkn" Tidblom visade vägen när Molotov Gaming slog ut Aligon ur Svenska Cupen.
På onsdagskvällen spelades den första utslagsmatchen i grupp B i Svenska Cupen. Till slut var det Molotov Gaming som, efter en riktig rysare, kunde slå ut mixlaget Aligon ur tävlingen efter 2-1 och säkra överlevnad i gruppen.

Sverige Aligon
hemzk9, xelos, PG, khobra, radifaction

Sverige Molotov Gaming
Leon1das, doobs, Julle, Majkn, bsover

En av Molotovs matchhjältar blev Marcus "Majkn" Tidblom som stod för en fantastisk insats på den tredje och avgörande kartan Ancient. Med 18 kills och hela 3.0(!) i K/D-rating banade Majkn vägen för Molotovs 13-5-seger på kartan.

Innan dess hade Molotov tagit ledningen efter att ha spelat hem Ancient med 13-10. En stark insats från Aligon och lagets AWP-spelare Jonas "hemzk9" Rantamäki i spetsen på Mirage, som slutade 13-6, innebar dock att matchen kvitterades.

För Aligon innebär resultatet att laget slutar sist i grupp B och missar avancemang till slutspelet. För Molotov lever fortfarande slutspelsdrömmen och laget kommer på lördag att få möta Kappa Bar, ett lag man förlorade mot i tisdags, i ett stekhett returmöte i gruppens lower bracket-final.

Matchen mellan Molotov och Kappa spelas på lördag med schemalagd starttid klockan 16:00.

Artikelbild: Pressbild/Molotov Gaming och Svenska Cupen
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..