×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport höll undan mot Kappa Bar — säkrar plats i Svenska Cupens gruppfinal

1
Förhandsfavoriterna fick slita för segern mot Kappa Bar.
Förhandsfavoriterna Metizport höll för favoritskapet och säkrar en plats i gruppfinalen av grupp B i Svenska Cupen. Det enda proffslaget i gruppen besegrade på onsdagskvällen Kappa Bar med 2-1 i kartor. Men segern satt långt inne.

Metizport
hns, Jackinho, adamb, RuStY, nilo

Kappa Bar
AlekS, jayzaR, HugoXD, nomiss, zen

Metizport inledde matchen i ett rasande tempo och körde över Kappa Bar totalt på Kappa Bars kartval Ancient. Laget vann 12 raka rundor i den första halvleken och slutresultatet på kartan skrevs 13-2. Linus "nilo" Bergman dominerade på servern med 19 kills på de 15 rundorna.

På Anubis kunde Kappa sedan kvittera efter en imponerande insats av Aleksandar "jayzaR" Zarkovic. Den erfarne AWP-spelaren visade vägen för Kappa med 24 kills på kartan som slutade 13-9 till Kappa Bar.

På den avgörande kartan Inferno fortsatte lagen att spela jämnt. Simon "nomiss" Palm Niléhn var fenomenal för Kappa Bar, men i slutändan lyckades Metizport stänga kartan på CT-sidan och vinna med 13-10.

För Metizport väntar nu gruppfinal på söndag medan Kappa Bar får fortsätta sin gruppspelsresa i lower bracket-finalen på lördag. Innan dess spelas grupp B:s första utslagsmatch mellan Aligon och Molotov Gaming. Den matchen spelas på torsdag med start klockan 19:00.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..