×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Se 16-årige supertalangen vinna en omöjlig 1v4-clutch

2
Är detta nästa stora CS-stjärna?
"Göm dig, göm dig" är något man brukar säga när motståndaren är ensam kvar mot flera spelare. Detta gjorde inte killarna i Mouz när den unge talangen Danil "donk" Kryshkovets kom rusande mot donut på Ancient med en AK-47 och en dröm.

På egen hand lyckades den blott 16-årige talangen sänka fyra Mouz-spelare i en clutch som spridits som en löpeld på sociala medier.

Trots att Donk går ner till lågt HP i sin första duell men fortsatte han att eliminera Mouz-spelare genom att wideswinga tills bara Dorian "xertioN" Berman återstod. Väl där vann ryssen rundan vackert genom att ideligen fejk-defuse:a bomben tills skotten slutligen får ner också den sista motståndaren.

Se Donks fina clutch här:

Artikelbild: Team Spirit
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..