×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Tuff lottning för REZ och maxster i CS Asia Championship

1
Ninjas In Pyjamas har lottats till samma grupp som två av världens just nu hetaste CS-lag.
Nästa vecka reser Ninjas in Pyjamas -svenskarna Fredrik "REZ" Sterner och Max "maxster" Jansson till Shanghai för att spela i miljonturneringen CS Asia Championship. Grupperna lottades häromdagen och svenskarna har hamnat i en minst sagt tuff grupp.

Svensklaget NIP har lottats till grupp B tillsammans med Faze Clan och Mouz , två lag som båda imponerade i den första stora Counter-Strike 2-tävlingen IEM Sydney. De förstnämnda vann hela tävlingen i Sydney och Mouz var obesegrade fram tills att laget mötte just Faze Clan i semifinalen. Förutom Mouz och Faze Clan består gruppen också av det kinesiska hemmalaget Wings Up Gaming.

NIP kommer för egen del från en turbulent period där två av lagets svenska superstjärnor, Ludvig "Brollan" Brolin och Hampus "hampus" Poser, bänkats och åtminstone tillfälligt ersatts av maxster och dansken Patrick "es3tag" Hansen. Laget har spelat två onlinetävlingar i CS2 den senaste månaden men inte lyckats ta sig vidare från gruppspelet i någon av dem.

CS Asia Championship drar igång på onsdag den 8 november och Ninjas In Pyjamas spelar sin första gruppspelsmatch tidigt på torsdagsmorgonen mot Faze Clan.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..