×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent mosade finnar i European Pro League-slutspelet

2
Godsents nyförvärv glänste i den nordiska derbyvinsten.
Godsents nykomponerade femma är klara för upper bracket-semifinal i onlinetävlingen European Pro League. Det står klart efter att svenskarna besegrat det finska laget HAVU Gaming med 2-0 under tisdagseftermiddagen.

Svenskarnas nyförvärv Sean "eraa" Casido Knutsson och Kalle "Ro1f" Johansson visade vägen för Godsent och toppade varsin karta i segern. eraa plockade 20 kills när Godsent spelade hem Overpass med 13-9 medan Ro1f noterades för 23 frallor i 13-10-segern på Ancient.

För övriga svenskar i European Pro League-slutspelet blev det blandade resultat i upper bracket-kvartsfinalerna. Olle "spooke" Grundström och hans Sprout besegrade BIG Academy med 2-1 medan Tim "susp" Ångström i 00Nation åkte på en 0-2-förlust mot Godsents nästa motståndare Anonymo Esports.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: European Pro League/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..