×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS2-spelarna undrar när Valve ska lösa mikrofon-problemet

1
Ett stort problem enligt många spelare.
En stor del inom FPS-spel är kommunikationen, något som är väldigt svårt om funktionen i spelet inte fungerar. Ett problem CS2 verkar ha i en större skala än befarat.

Det är oklart när den här buggen började inträffa men fler och fler spelare har rapporterat om felet sedan ungefär en månad tillbaka. Felet innebär att mikrofonen helt enkelt slutar att fungera in-game.

"Ibland fungerar det och ibland inte. 80% av gångerna gör det inte det skulle jag säga", rapporterar en användare i Reddit-tråden "So when is VALVE finally gonna fix microphones in CS2?".

Trots åtskilliga rapporter från spelare har Valve inte bemött kritiken än, men med det sagt har Valves uppdateringstempo varit mycket högt sedan CS2-releasen, så förhoppningsvis får vi se en lösning inom kort.

So when is VALVE finally gonna fix microphones in CS2?
byu/dtxcs inGlobalOffensive

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..