×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve förklarar: Därför döptes CS2 till Counter-Strike 2

1
Nu har Valve berättat varför man valde att sätta en tvåa på Counter-Strike 2.
Den 27 september 2023 släpptes som bekant det efterlängtade spelet Counter-Strike 2. Av namnet att döma utgör spelet en uppföljare till Counter-Strike, något som visserligen stämmer, men bara delvis.

Sedan släppet av Counter-Strike har det nämligen redan släppts flera uppföljare som bland annat hetat Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source och Counter-Strike: Global Offensive. Varför valde man då att döpa CS2 till just Counter-Strike 2? Det förklarade Valves utvecklare i en intervju med tidningen PC Gamer.

— Så mycket förändrades från CS:GO att vi helt enkelt inte kunde betrakta det som samma spel längre. Det här är inte en spin-off — det här är nästa iteration av Counter-Strike, sade utvecklarna.

— CS2 är verkligen det största tekniska språnget framåt i Counter-Strikes historia. Spelet bygger på en helt ny motor med grundläggande förändringar i nästan alla system. Varje karta skrevs om i den nya motorn, varje vapenmodell, varje animation, varje ljud. Till och med hur spelarna hittar matcher har fått en uppdatering — ungefär hälften av vår speltid är nu i Premier-läget.

Artikelbild: Valve
Videokälla: European Pro League/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..