×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers vinner derbyrysare mot Alliance

2
Eyeballers stod för en fin comeback när laget besegrade Alliance i dagens svenska CS-derby.
Det blev Eyeballers som gick vinnande ur dagens svenska derby mot Alliance. Laget vände 0-1-underläge till vinst och vann den avgörande kartan Inferno på övertid.

Sverige Alliance
twist, avid, b0denmaster, PlesseN, robiin

Sverige Eyeballers
JW, Peppzor, Sapec, HEAP, SHiNE

Det var Alliance som inledde Yalla Compass-kvalmatchen starkast genom att besegra Eyeballers på lagets eget kartval Overpass. Efter en jämn första halvlek kunde Alliance dra ifrån på T-sidan och säkra kartvinsten med 13-10.

Eyeballers kvitterade sedan på Mirage efter storspel från lagets spelande delägare Jesper "JW" Wecksell. Den svenska AWP-legendaren noterades för 25 kills och en HLTV-rating på 1.54 när Eyebalelrs vann kartan med 13-10.

Avgörandet på Inferno blev sedan en jämn historia som kunde avgöras först efter övertid. Trots fina individuella insatser av Alliance-spelarna Simon "twist" Eliasson och Arvid "avid" Åberg var det Eyeballers som vann den dramatiska övertiden. Kartan slutade 16-14 till de rödklädda.

Derbyt var öppningsmatchen i det första swiss-gruppspelet i kvalet till den nya miljonturenringen Yalla Compass. Både Eyeballers och Alliance har minst två gruppspelsmatcher till att spela i kvalet men det är i skrivande stund oklart när lagens nästa matcher spelas och vad det blir för motstånd.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Champion of Champions Tour/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..