×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Golden matchvinnare för Godsent i EPL:s upper bracket-semifinal

2
Den svenska veteranen klev fram när det gällde som mest för Godsent.
Godsent var illa ute i tisdagens upper bracket-final i onlineturneringen European Pro League. Efter 12 rundor på den avgörande kartan Vertigo var laget i ett 5-7-underläge mot Anonymo Esports.

Då klev svenskarnas lagkapten Maikil "Golden" Selim fram och blev matchvinnare för sitt lag. Med 13 kills på T-sidan på Vertigo visade han vägen i Godsents comeback på kartan och såg därmed till att laget avancerar till upper bracket-final i turneringen.

Segern var Godsents fjärde raka vinst i turneringen och tack vare den fina resultatraden har laget säkrat som sämst en tredjeplats i turneringen. På lördag spelar Godsent upper bracket-final mot vinnaren i mötet mellan The Witchers och Sprout.

Artikelbild: Pressbild/Godsent
Videokälla: European Pro League/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..