×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bänkade Godsent-spelaren öppnar upp: "Kom väldigt oväntat"

1
Erik "ztr" Gustafsson hoppas hitta nytt lag efter Godsent.
I torsdags kväll överraskade Godsent många av sina fans när man meddelade att lagets in-game leader Erik "ztr" Gustafsson förpassats till bänken. Nu har den inlånade Young Ninjas-spelaren uttalat sig om situationen.

I ett inlägg på X skrev ztr på fredagskvällen att han inte hade väntat sig beskedet men att han hoppas att situationen kommer att leda till något bättre, både för honom själv och för Godsent.

"Dessa nyheter kom väldigt oväntat för mig samma dag som tillkännagivandet, men jag skulle vilja tro att det är bättre för båda parter framöver, skriver ztr.

"Trots detta är jag fortfarande väldigt säker på mina förmågor som spelare/ledare både inom och utanför servern och väldigt motiverad att komma tillbaka till spelet. Och jag är övertygad om att jag skulle vara ett bra tillskott till alla lag som väljer och litar på mig", fortsätter han.


Den 20-årige svensken lånades in av Godsent från Young Ninjas i början av året och har sedan dess agerat in-game leader för Godsent. Under sin tid i Godsent ledde han laget till en delad tredjeplats i Betboom Playlist Urbanistic och var in-game leader i det svenska landslag som tidigare i år vann landslags-VM.

Någon ersättare för ztr har ännu inte presenterats av Godsent.

Artikelbild: Johanna Wallén/Bildbyrån och Joakim Asplund/Godsent

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..