×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent värvar 19-årige talangen: "Redo att grinda till toppen"

1
Kalle "Ro1f" Johansson är klar för Godsent.
Det svenska storlaget Godsent har återigen en fulltalig helsvensk CS-femma. Under torsdagskvällen presenterades den svenska talangen Kalle "Ro1f" Johansson som lagets senaste nyförvärv.

"Glad över att meddela mitt nya lag, tack för den här möjligheten. Jag är redo att grinda till toppen", skriver Ro1f själv om nyheten.


Ro1f värvas från den brittiska organisationen Team 7AM, ett lag som han presenterades för så sent som för någon vecka sedan. I Godsent ersätter 19-åringen Erik "ztr" Gustafsson som förpassats till bänken.

Godsents nyförvärv har ett förflutet i både Ninjas in Pyjamas och 00Nations akademilag, men har inte representerat en organisations huvudlag under sin tid som proffsspelare. Tidigare i år har Ro1f tillsammans med 00Prospects bland annat vunnit Elitserienoch European Pro League.

Godsent är nu:
Maikil "Golden" Selim
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Jonatan "bobeksde" Persson
Sean "eraa" Casido Knutsson
Kalle "Ro1f" Johansson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..