×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Supermatch från nilo när Metizport dominerade Aligon

1
Linus "nilo" Bergman var fenomenal i Metizports seger.
Det blev en ordentlig överkörning i den första matchen i Svenska Cupens grupp B. De stora förhandsfavoriterna Metizport visade varför laget har favoritstämpen när man körde över mixlaget Aligon i två raka kartor.

Metizports supertalang Linus "nilo" Bergman visade vägen för sitt lag med två vansinnigt starka kartor i matchen. 18-åringen toppade scoreboarden på både Anubis och Ancient med 26 respektive 25 kills på kartorna som bägge slutade 13-4 till Metizport.

Segern innebär att Metizport får spela upper bracket-final i gruppen medan Aligon får fortsätta sin resa i gruppens lower bracket. Nästa match i gruppen är öppningsmatchen mellan Kappa Bar och Molotov Gaming som spelas på tisdagskvällen klockan 19:00.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..