×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT förklarar bänkningen av hampus: "Behöver byta riktning

2
Björn "THREAT" Pers avslöjar varför Ninjas In Pyjamas bänkar Hampus "hampus" Poser.
Många svenska fans blev mycket glada när Björn "THREAT" Pers återvände till Ninjas in Pyjamas som organisationens general manager. Under dagen meddelade THREAT sitt första stora beslut i den nya rollen — att bänka Hampus "hampus" Poser till förmån för Patrick "es3tag" Hansen.

I en serie inlägg på X berättar THREAT om tankarna bakom beslutet. Han skriver att NIP behöver byta riktning och att det inte var ett lätt beslut att fatta.

"hampus har varit en integrerad del av NIP sedan han började 2020, och vi har gått igenom både bra och dåliga tider. Nu behöver NIP byta riktning och svåra beslut måste fattas."Efter mycket utvärdering kom vi fram till att vårt första steg skulle kräva att flytta hampus till bänken. Jag är säker på att han kommer att ge värde vart han än går och kommer att vara en formidabel motståndare i framtiden!", skriver THREAT.



Vidare skriver THREAT att en av anledningarna till att es3tag får komma tillbaka i startfemman är hans flexibilitet och positiva energi.

"Patrick är en mycket unik spelare som alltid kan tillhandahålla vad laget behöver, han tog till och med sig an AWP:n år 2022. Oavset uppgift tillför han alltid en enorm smittsam positiv energi som vi i NIP kommer att se till att utnyttja när vi går in i CS2-eran", skriver han.

hampus anslöt till NIP inför sommaren år 2020 som ersättare för Jonas "Lekr0" Olofsson. Under sin tid i laget har hampus bland annat lett NIP till turneringsvinster i Svenska Cupen och RMR-turneringen IEM Fall samt en kvartsfinal i Majorn i Stockholm år 2021 och två delade tredjeplatser i ESL Pro League.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..