×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny förlust för NIP — utslagna ur Roobet Cup

1
Fredrik "REZ" Sterner och Max "maxster" Johansson missar slutspelet i Roobet Cup.
Det har varit en turbulent vecka för svensklaget Ninjas in Pyjamas. Under veckan som gått har laget bänkat och transferlistat två av sina spelare samtidigt som man också spelat gruppspelsmatcher i två onlinetävlingar.

Under söndagen spelade NIP en direkt avgörande kvalmatch i onlineturneringen Roobet Cup. Laget mötte OG och förlorade matchen med 1-2 i kartor.

Resultatet innebär att NIP är utslagna ur tävlingen efter att ha slutat trea i grupp C bakom Monte och just OG. Tidigare i helgen blev NIP också utslagna ur Thunderpick World Championship efter att ha slutat sist i sin grupp där.

I söndagens möte med OG bjöd de svenska spelarna på blandade prestationer. Max "maxster" Jansson toppade scoreboarden på matchens första karta Inferno som slutade med en 10-13-förlust medan Fredrik "REZ" Sterner var NIP:s dödligaste spelare på Overpass där NIP vann med 13-8. På avgörande Ancient, som OG vann med 13-9, var den svenska duon dessvärre i botten av scoreboarden.

Även om både NIP och Fnatic slagits ut ur Roobet Cup har Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks fortfarande chans att nå långt i tävlingen. Apeks slutade tvåa i grupp C och spelar kvartsfinal mot det brasilianska laget Furia Esports på tisdag kväll.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..