×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Transferrykte: Natus Vincere kan göra ändringar i femman

1
Den ryska CS-profilen Harumi rapporterar att Natus Vincere kan vara på väg att göra ändringar i sin internationella femma.
Mihai "iM" Ivan kan vara på väg att bänkas i Natus Vincere. Det rapporterar nyhetssajten ESTNN som baserar sin publicering på uppgifter från den ryska CS-profilen harumi.

I ett inlägg på Telegram skriver harumi kortfattat att hans källor säger att Natus Vincere är på väg att bänka iM. Den 24-årige rumänen anslöt till Navi så sent som i juli då laget möblerade om helt i femman och genom det skapade en internationell femma.

Under hösten har iM haft svårt att komma upp i samma höga nivå som han presterade med sitt förra lag Gamerlegion. Spelaren visade dock framfötterna i den historiska sista stora CS:GO-tävlingen ESL Pro League där Natus Vincere slutade tvåa.

Det framgår inte av rapporteringen vilken spelare som skulle skulle vara aktuell att ersätta iM i Natus Vincere.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..