×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas har siktet inställt på ny IGL: "Har en lösning"

1
Björn "THREAT" Pers bekräftar att det kommer bli fler förändringar i Ninjas In Pyjamas.
Under gårdagens "Pyjama Party Talk Show" programledd av Marcus "Tutsi" Toth, visades en förinspelad intervju med Ninjas in Pyjamas general manager Björn "THREAT" Pers. Under den förinspelade intervjun fick vi veta hur Patrick "es3tag" Hansen ska implementeras i laget och att dansken ska agera som IGL tills vidare.

THREAT avslöjar att es3tag bara kommer att axla rollen under några veckor då NIP har en IGL som "nästan är klar". Om det blir Lukas "gla1ve" Rossander, Casper "cadiaN" Møller eller rent av en svensk spelare fick vi tyvärr inte veta.

Under samma sändning kom även es3tag förbi och fick frågan om hur motivationen ser ut efter 11 månader borta från scenen:

— Nu när CS2 kommer ut är motivationen på topp i den meningen att det finns så mycket nytt att göra, och jag har saknat att visa upp det jag har hittat, sade han.

— Jag har inte haft så mycket erfarenhet av det (IGL). Jag har bara idéerna, jag tror att jag har spelförståelsen för att göra det, och jag är verkligen hårt arbetande. Jag försöker få det att fungera, men jag är också väldigt förstående om det inte fungerar.

Ninjornas nästa test sker på torsdagskvällen klockan 18.00 då laget möter Fnatic i Roobet Cup.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..