×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xizt vill se svenskt lag i världstoppen: "Vem ska bli Sveriges räddare?"

1
Richard "Xizt" Landström skickar en passning till sina gamla Ninjas In Pyjamas-lagkamrater.
Till följd av Ninjas in Pyjamas ändringar i sin femma kommer laget framöver inte att ha en huvudsakligen svensk femma. Det kommer i sin tur att innebära att det inom kort inte kommer att finnas några högt rankade svenska lag på HLTV:s världsranking.

Detta dystra faktum fick den svenska CS-legendaren Richard "Xizt" Landström att ta till X för att uttrycka sin besvikelse över den svenska scenens status.

I ett inlägg frågade Heroic-coachen sig vem som ska rädda svensk CS och passade även på att tagga sina tidigare NIP- och Dignitas-lagkamrater Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Robin "Fifflaren" Johansson, Patrik "f0rest" Lindberg och Adam "friberg" Friberg.

"Inga svenska lag i HLTV:s topp 50 nu när NIP har gått internationellt. Vem ska bli Sveriges räddare? Ska vi ge det ett till försök GeT_RiGhT, Fifflaren, f0rest, friberg?", skriver Xizt.


Xizt spelade under åren 2012—2018 i NIP och var då en del av den legendariska femma som dominerade scenen under 2012—2013. I början av 2020 värvades NIP-femman till Dignitas där laget under covid-åren kämpade för att slå sig tillbaka till världstoppen.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/NIP

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..