×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fler förändringar att vänta i Ninjas In Pyjamas

1
Björn "THREAT" Pers lovar fler ändringar i Ninjas In Pyjamas femma.
Tidigare på tisdagen meddelade Ninjas in Pyjamas att laget valt att bänka den svenska stjärnspelaren Hampus "hampus" Poser till förmån för Patrick "es3tag" Hansen. Nu avslöjar lagets svenska general manager Björn "THREAT" Pers att fler ändringar är att vänta.

I ett inlägg på X skriver THREAT att es3tag inledningsvis kommer att ta över rollen som in-game leader från hampus, men att detta bara är tillfälligt.

"Som den flexibla spelare es3tag är kommer han att agera tillfällig IGL tills vi kan presentera vårt nästa steg under de kommande veckorna", skriver THREAT ackompanjerad av en GIF med texten "there will be more".


Inlägget kan svårligen tolkas på något annat sätt än att NIP har fler förändringar inplanerade framöver och att IGL-tomrummet som hampus lämnat efter sig troligtvis kommer att fyllas av ett nyförvärv.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..