×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xizt riktar känga mot Ninjas In Pyjamas på Twitter

3
Ninjas In Pyjamas-legendaren Richard "Xizt" Landström gav sitt förra lag en liten känga på Twitter.
Efter att nyheten om att den klassiska svenska CS-organisationen Begrip återupplivats ställde Esportstudion frågan om vilka andra klassiska svenska CS-lag som skulle kunna komma tillbaka. I ett svar på Esportstudions inlägg valde den före detta Ninjas in Pyjamas-spelaren Richard "Xizt" Landström att rikta en rejäl känga till sitt gamla lag.

I svaret skrev Xizt kort och gott att NIP är en sådan organisation som skulle kunna återupplevas. Svaret är troligtvis en blinkning till det faktum att Ninjas In Pyjamas gått ifrån traditionen att satsa på helsvenska femmor i Counter-Strike och numera bara har två svenska spelare i sin femma.

Under sin spelarkarriär spelade Xizt i NIP i sex års tid mellan 2012—2018 och var en del av den legendariska NIP-femma som dominerade CS:GO-scenen under 2012—2013.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/NIP

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..