×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Xizt öppnar upp om publikens burop: "Gjorde väldigt ont"

1
Den svenska coachen berättar om den tuffa perioden när lagen ofta blev utbuade.
Heroic har redan säkrat en semifinalplats i Intel Extreme Masters Katowice. De har fortsatt att imponera sedan laget tog in svenska NIP-legendaren Richard "Xizt" Landström som coach. Laget har trots detta inte varit mångas favoritlag.

I en intervju med Dust2.us så pratar Xizt om detta. Han berättar att de blev utbuade till och med i Danmark, detta när de mötte Astralis. Xizt berättar att detta gjorde väldigt ont. De blev även utbuade i Antwerpen, Xizt förstår dock detta då de ställdes mot publikfavoriterna i Natus Vincere.

Men han känner att det börjar vända. Detta mestadels på grund av det spelar, enligt han själv, så rolig CS. Xizt menar att det är väldigt spännande att kolla på Heroic. Samtidigt menar han att de har bra personligheter, till exempel Casper "cadiaN" Møller. Xizt känner att fansen gillar hur mycket han visar sina känslor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..