×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Lagchefen rasar mot läckorna: "Förstört många affärer"

1
Cloud9-chefen ger Peter "dupreeh" Rasmussen rätt.
Tidigare i veckan kritiserade den danska CS-legendaren Peter "dupreeh" Rasmussen CS-branschen för att vara alldeles för dålig på att hålla transferhemligheter. Nu får dansken stöd från Cloud9:s ryska lagchef Aleksandr "Sweetypotz" Shcherbakov.

I ett långt inlägg på Telegram attackerar Sweetypotz personerna som läcker information till pressen och menar att läckorna kan vara skadliga för industrin.

"Du måste förstå att det finns en stor chans att vi som gemenskap med dessa oavsiktliga läckor förstörde många fördelaktiga affärer för hela vår bransch. Jag känner till åtminstone några", skriver Sweetypotz enligt den ryska nyhetssajten Escorenews översättning.

"Alla säger att de vill växa, och samtidigt bryr sig många av dessa människor inte ett skit om det och slår sätter käppar i varandras hjul. Kortsiktig vinst väljs före långt och mödosamt arbete, fortsätter han.

Sweetypotz inlägg kommer efter att rykten om hans egets lag eventuella transfers spridits under sommaren. Enligt flera rapporterar ska Cloud9 vara intresserade av att värva Natus Vinceres nu bänkade ryska duo Ilya "Perfecto" Zalutskiy och Denis "electronic" Sharipov.

Artikelbild: Pressbild/Gambit Esports och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..