×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dupreeh kritiserar CS-scenen: "Önskar mer professionalitet"

1
Den danska legendarens inlägg ledde till intensiv debatt.
I ett inlägg på Twitter riktar den danska CS-legendaren Peter "dupreeh" Rasmussen kritik mot Counter-Strike-scenen i allmänhet. Kritiken rör det faktum att det florerat mycket information om kommande transfers under sommaren som dupreeh menar inte borde ha kommit till allmän kännedom.

"Jag önskar att scenen skulle agera lite mer professionellt ibland. Vi har sett en absurd mängd läckor den senaste veckan eller så, och jag tror att det beror på att folk inte kan hålla käften och hålla saker lite konfidentiella. Det är ett nedslående steg i fel riktning för vår bransch", skriver dupreeh i sitt inlägg.

Inlägget ledde till en intensiv debatt där flera Twitter-användare menade att dupreeh hade fel och att transferrykten under sommaruppehållet är en viktig del av att hålla intresset uppe för sporten även när det inte spelas matcher. Detta höll visserligen dupreeh med om, men menade samtidigt att mängden läckor under sommaren tyder på att det finns många personer i branschen som har svårt att hålla konfidentiell information för sig själva.


Artikelbild: Kalle Strömgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..