×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter transferryktena — NIP-dansken letar annat lag: "Öppen för alla erbjudanden"

2
Patrick "es3tag" Hansen ser inte ut att vara en del av Ninjas In Pyjamas framtidsplaner.
De senaste dagarna har det florerat uppgifter om att de två danska spelarna Casper "cadiaN" Møller och Lukas "gla1ve" Rossander skulle kunna vara aktuella för Ninjas in Pyjamas. Uppgifterna har fått en del att fundera över om NIP:s bänkade dansk Patrick "es3tag" Hansen också skulle kunna ingå i NIP:s framtidsplaner.

Så verkar dock inte vara fallet. Efter flera månaders radiotystnad valde nämligen es3tag på onsdagen att skriva ett inlägg på X där han proklamerar att han letar efter ett nytt hem i Counter-Strike 2.

I inlägget skriver es3tag att han fortsatt är under kontrakt med NIP men att han är öppen för alla erbjudanden. Han skriver också att han är villig att testa andra roller och nämner själv positionen som in-game leader som ett alternativ.

"Letar efter en ny utmaning i CS2! Jag är öppen för olika roller och skulle gärna testa några idéer jag har för IGL-rollen. För tillfället har jag kontrakt med NIP men är öppen för alla erbjudanden!", skriver dansken.

es3tag anslöt till Ninjas In Pyjamas i november 2021 efter att laget testat flera svenska akademispelare i huvudlaget. Efter höstsäsongen 2022 bänkades dansken av laget som och ersattes då av lagets nuvarande AWP-spelare Daniil "headtr1ck" Valitov.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..