×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Transferrykte: Astralis-stjärnan aktuell för Ninjas In Pyjamas

2
En av världens mest framgångsrika in-game leaders kan vara på väg till Ninjas In Pyjamas.
Ninjas in Pyjamas har blivit ett transferryktenas lag. I fredags uppgav den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov att NIP kunde vara ett alternativ för Heroics bänkade stjärna Casper "cadiaN" Møller. Nu menar OverDrive att ytterligare en dansk spelare kan vara aktuell för NIP.

I ett inlägg på X skriver OverDrive nämligen att den bänkade Astralis-legendaren Lukas "gla1ve" Rossander provspelar med laget. I inlägget skriver OverDrive också att Heroic överväger att använda Martin "stavn" Lund som AWP-spelare och att Team Vitality kommer att signa Rémy "XTQZZZ" Quoniam som sin nya coach.

gla1ve är en av världens mest framgångsrika in-game leaders och kan stoltsera med hela fyra Major-vinster under sin karriär. Sedan 2016 har dansken representerat Astralis och han spelade för laget under de år som laget var världens mest framgångsrika CS-lag. Dansken bänkades av Astralis i juni i år efter att svaga resultat under vårsäsongen.

För närvarande är det Hampus "hampus" Poser som axlar rollen som in-game leader i Ninjas In Pyjamas, men att det är just hampus som skulle få göra plats för en eventuell värvning av gla1ve är inget som OverDrive nämner i sitt inlägg.

Artikelbild: Kalle Strömgren

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..