×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamermix och Molotov Gaming kvalar till Svenska Cupen-gruppspelet

1
Det blev andra gången gillt för Gamermix och Molotov Gaming.
Gamermix och Molotov Gaming kniper de sista två gruppspelsplatserna i årets upplaga av Svenska Cupen. Det står klart efter att de två lagen vunnit sina avgörande kvalmatcher på onsdagskvällen mot Anorthosis och In I Dimman.

Resultaten innebär att både Gamermix och Molotov revanscherar sig från förra veckans kvalspel då bägge lagen tog sig till varsin kvalfinal och då förlorade sina matcher.

Sverige Gamermix
PALM1, hugilago ,redzy, flaw, aNdu

Sverige Anorthosis
nimaaz, titulus, Reedz, shateri, Karma

Den första matchen för kvällen spelades mellan Gamermix och Anorthosis och det var de sistnämnda som öppnade starkast genom att vinna Overpass med 13-9. Gamermix kvitterade efter en övertidsrysare på Ancient som slutade 16-13 och när matchen skulle avgöras på Anubis var laget överlägsna. Den sista kartan slutade 13-3 till Gamermix som därmed säkrade matchsegern med 2-1.

Sverige In I Dimman
Lekr0, maxster, bq, Maze, VLDN

Sverige Molotov Gaming
Lelle, Doobs, bsover, julle, majkn

I kvällens andra match skrällde Molotov Gaming mot det lite mer namnkunniga laget In I Dimman. Matchen inleddes med en ruggigt jämn batalj på Mirage där Molotov till slut drog det längsta strået på övertiden och vann med 19-17.

Molotovs eget kartval Vertigo blev också en jämn historia och det var små marginaler som avgjorde i Molotovs fördel. Efter att ha legat under med 5-7 i halvlek ställde laget upp ett solitt försvarsspel i den andra halvleken och lyckades vända till en 13-11-seger på kartan.

I och med kvällens resultat är nu samtliga gruppspelslag i Svenska Cupen spikade. Gruppspelet drar igång på måndag och vilka lag som hamnar i vilken grupp kommer att presenteras under slutet av veckan.

Här är samtliga lag som gått vidare till Svenska Cupen-gruppspelet:
Lilmix
Metizport
Sverige Freee Agents
Kappa Bar
AliGon
The Prodigies
Sverige Gamermix
Sverige Molotov Gaming

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..