×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Hype utanför Godsents matchtrupp igen

2
Godsents ordinarie AWP-spelare är fortsatt utanför lagets matchtrupp.
När Godsent i helgen stod som segrare i onlinefinalerna av Tele2 Gaming Road To Dreamhack spelade laget utan sin AWP-spelare Johan "Hype" Engblom. I dagens möte i Yalla Compass-kvalet är Hype fortsatt utanför matchtruppen.

CS-sajten HLTV:s matchsida finns en notering om att den före detta Young Ninjas-spelaren Sean "eraa" Casido Knutsson, som ersatte Hype i helgen, fortsatt kommer att spela för Godsent istället för Hype.

Den senaste tävlingsmatchen som Hype spelade för Godsent var över två veckor sedan när laget kvalificerade sig för Road To Dreamhack-finalerna. Godsent har inte gjort något officiellt uttalande rörande varför spelaren inte spelar matcher, men i en kommentar till Fragbite bekräftar Maikil "Golden" Selim att laget kommer att spela med eraa "tills vidare".

Hype värvades till Godsent i augusti i år efter att ha spenderat ett år i den norska organisationen 00Nations akademilag 00Prospects.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Eden Esports/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..