×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent vinner Tele2 Gaming Road to Dreamhack

1
Godsent vinner över stjärnspäckad mix i finalen av Road to Dreamhack.
Under lördagen spelades finalen av Tele2:s turnering "Road to Dreamhack". Godsent visade att man är på god väg med sitt lagbygge när man vann komfortabelt över Stockholm City med 2-0 i kartor.

Sverige Godsent
Golden, bobeksde, eraa, Plopski, ztr

Sverige Stockholm City
Lekr0, maxster, REZ, draken, phoon

Godsent, som spelade med Sean "eraa" Casido Knutsson istället för Johan "Hype" Engblom som fått förhinder, mötte mixen Stockholm City bestående av Jonas "Lekr0" Olofsson, Fredrik "REZ" Sterner, William "draken" Sundin, Max "maxster" Jansson och phoon.

Finalen som inleddes på Nuke blev jämn, men tack vare storspel av bobeksde kunde Godsent dra det sista strået och kartan slutade 13-11.

När spelarna sedan hoppade över till Ancient var det en annan historia. Trots en vunnen pistolrunda av Stockholm City, där hela laget överlevde drog Godsent snabbt iväg och kartan slutade hela 13-6. Godsent står därmed som vinnare och får åka till Dreamhack. Matchens snyggaste runda får ändå gå till REZ som drog en krispig 4k på A-siten.



Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent
Videokälla: Funspark/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..