×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny kvalseger för Kappa Bar — tar sista platsen i Tele2 Road to Dreamhack

1
Efter en lång kvalkväll stod Kappa Bar som segrare i Tele2 Road to Dreamhack-kvalet.
På måndagskvällen avgjordes det fjärde och sista kvalet till Tele2 Road to Dreamhack. Med samtliga kvalmatcher färdigspelade var det som till slut säkrade den sista platsen i slutspelet.

Kappas väg till vinsten gick genom totalt fem segrar mot olika mixlag. I kvalfinalen ställdes Kappa mot en mix med det oförklarliga lagnamnet lkjansdiup97y32j3ea23sd på Ancient, en match som Kappa vann med 13-7.

Sverige Kappa Bar
jayzaR, pupcake, AlekS, HugoXD, nomizz

Sverige lkjansdiup97y32j3ea23sd
Ayoh, looky, mogv, phoon, simpan

Kvalresultatet innebär att Kappa gör StockholmCity, soyboysxP och Godsent sällskap i tävlingens slutspel som spelas online nu på lördag. I slutspelet står 30 000 kronor i prispengar på spel samt en möjlighet att representera Tele2 på plats på Dreamhack Winters BYOC-tävling.

För Kappa är kvalvinsten lagets andra på kort tid. För bara ett par veckor sedan vann laget det första kvalet till Svenska Cupen och kommer därmed att spela i tävlingens gruppspel senare i höst.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..