×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Inga svenskar vidare i ESL Challenger Jönköping-kvalet

1
Kappa Bar föll på övertid mot litauiskt motstånd.
Det blir inga fler svenskar än Tim "nawwk" Jonasson i det stängda kvalet till ESL Challenger Jönköping. När det öppna kvalet till tävlingen avgjordes under onsdagskvällen snubblade samtliga kvarvarande svenskar på målsnöret och missade avancemang.

var det svenska lag som gick längst i kvalet. Svenskarna behövde två raka vinster för att ta sig till det stängda kvalet men förlorade onsdagens första kvalmatch mot mixlaget Grindas efter övertid.

Tim "susp" Ångström och William "draken" Sundin var också nära avancemang men lyckades inte avancera till det stängda kvalet. Närmast var draken och hans lag IKLA som förlorade den direkt avgörande kvalmatchen mot det ryska laget Aurora med 0-2.

Kvalresultaten innebär att nawwk är den enda svensken som deltar i det stängda kvalet till höstens upplaga av ESL Challenger Jönköping. Hans lag Apeks fick en direktinbjudan till kvalet som spelas under nästa vecka.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..