×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar imponerar i ESL Challenger-kvalet — vidare till dag två

1
Totalt sju svenska spelare gick obesegrade genom kvalets första dag.
fortsätter att imponera i kvalsammanhang. Under tisdagen följde laget upp sitt kval-avancemang till Svenska Cupen-gruppspelet med att gå obesegrade genom den första dagen av det öppna kvalet till ESL Challenger Jönköping.

På kvalets första dag vann Kappa Bar tre raka matcher och besegrade bland annat svensklaget Metizport med 13-9 på Mirage. Härnäst väntar möte mot Grindas och om Kappa vinner den matchen krävs bara ytterligare en vinst för att laget ska gå vidare till tävlingens stängda kval där bland annat Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks väntar.

Sverige Kappa Bar
AlekS, pupcake, jayzaR, HugoXD, nomiss

Förutom Kappa Bars helsvenska femma är det två andra svenskar som lyckades ta sig vidare till kvalets andra speldag. Tim "susp" Ångströms 00Nation möter det europeiska mixlaget Hawks i sin nästa match och William "draken" Sundins lag IKLA ställs mot det danska laget Sashi Esport.

Kvalet fortsätter med start klockan 18:00 på onsdagskvällen.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..