×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

KRIMZ klar för slutspel — vann svenskmötet mot nawwk

1
Den svenska Fnatic-ikonen har säkrat en slutspelsplats i ESL Pro League.
Freddy "KRiMZ" Johansson är klar för slutspel i ESL Pro League. Den svenska veteranen säkrade slutspelsplatsen under lördagen efter att ha besegrat landsmannen Tim "nawwk" Jonasson och hans lag Apeks med 2-1 i kartor.

Segern kom efter att Fnatic vänt ett 0-1-underläge till vinst. Laget förlorade sitt eget kartval Vertigo med hela 5-16 men lyckades vända på steken och vinna Inferno med 16-10 och Ancient med 16-13.

Både nawwk och KRIMZ stod för stabila individuella insatser i matchen. KRIMZ var Fnatics dödligaste spelare på Inferno med 21 kills medan nawwk avslutade hela matchserien med imponerande 57-37 i K/D.

Vinsten innebär att Fnatic är klara för sextondelsfinal i tävlingen medan nawwk behöver vinna två raka matcher för att ta sig till slutspelet. Först måste laget vinna mot 9z Team i en match som börjar klockan 12:30 på söndagen. Om Apeks vinner den matchen väntar en direkt avgörande match mot 5yclone om den sista slutspelsplatsen i grupp C.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..