×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Malta

KRIMZ klar för slutspel — vann svenskmötet mot nawwk

1
Den svenska Fnatic-ikonen har säkrat en slutspelsplats i ESL Pro League.
Freddy "KRiMZ" Johansson är klar för slutspel i ESL Pro League. Den svenska veteranen säkrade slutspelsplatsen under lördagen efter att ha besegrat landsmannen Tim "nawwk" Jonasson och hans lag Apeks med 2-1 i kartor.

Segern kom efter att Fnatic vänt ett 0-1-underläge till vinst. Laget förlorade sitt eget kartval Vertigo med hela 5-16 men lyckades vända på steken och vinna Inferno med 16-10 och Ancient med 16-13.

Både nawwk och KRIMZ stod för stabila individuella insatser i matchen. KRIMZ var Fnatics dödligaste spelare på Inferno med 21 kills medan nawwk avslutade hela matchserien med imponerande 57-37 i K/D.

Vinsten innebär att Fnatic är klara för sextondelsfinal i tävlingen medan nawwk behöver vinna två raka matcher för att ta sig till slutspelet. Först måste laget vinna mot 9z Team i en match som börjar klockan 12:30 på söndagen. Om Apeks vinner den matchen väntar en direkt avgörande match mot 5yclone om den sista slutspelsplatsen i grupp C.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..