×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Vinster för KRIMZ och nawwk — får möta varandra om en slutspelsplats

1
Minst en svensk spelare kommer att ta sig till ESL Pro League-slutspelet.
Efter förluster mot förhandsfavoriterna Faze Clan och Natus Vincere är Freddy "KRiMZ" Johansson och Tim "nawwk" Jonasson tillbaka på segerspåret i ESL Pro League-gruppspelet. På fredagen vann bägge spelarna sina matcher och nu får svenskarna möta varandra i en match där segraren belönas med en slutspelsplats.

KRIMZ och hans Fnatic var först ut på fredagen och besegrade kinesiska 5yclone med 2-0 i kartor. Laget vann först kinesernas kartval Inferno med 16-14 och tog sedan en bekväm 16-7-vinst på Vertigo.

För nawwk och Apeks blev det en något svettigare match mot Imperial Esports. Matchen slutade visserligen också 2-0 till Apeks men det var betydligt jämnare på Overpass (16-14) och Ancient (16-13).

Mötet mellan nawwk och KRIMZ spelas på lördagen klockan 16:00. Vinnaren går till slutspel medan förloraren får en sista chans att säkra slutspelet i en avgörande utslagsmatch.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..