×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Malta

Vinster för KRIMZ och nawwk — får möta varandra om en slutspelsplats

1
Minst en svensk spelare kommer att ta sig till ESL Pro League-slutspelet.
Efter förluster mot förhandsfavoriterna Faze Clan och Natus Vincere är Freddy "KRiMZ" Johansson och Tim "nawwk" Jonasson tillbaka på segerspåret i ESL Pro League-gruppspelet. På fredagen vann bägge spelarna sina matcher och nu får svenskarna möta varandra i en match där segraren belönas med en slutspelsplats.

KRIMZ och hans Fnatic var först ut på fredagen och besegrade kinesiska 5yclone med 2-0 i kartor. Laget vann först kinesernas kartval Inferno med 16-14 och tog sedan en bekväm 16-7-vinst på Vertigo.

För nawwk och Apeks blev det en något svettigare match mot Imperial Esports. Matchen slutade visserligen också 2-0 till Apeks men det var betydligt jämnare på Overpass (16-14) och Ancient (16-13).

Mötet mellan nawwk och KRIMZ spelas på lördagen klockan 16:00. Vinnaren går till slutspel medan förloraren får en sista chans att säkra slutspelet i en avgörande utslagsmatch.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..