×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Dags för sista svenskhoppen i ESL Pro League

2
Tim "nawwk" Jonasson och Freddy "KRIMZ" Johansson är Sveriges sista hopp i ESL Pro League.
Med halva gruppspelet avklarat i höstens säsong av ESL Pro League är det fortfarande noll svenska deltagare som lyckats ta sig till tävlingens slutspel. På onsdag kliver Sveriges sista hopp i tävlingen in i gruppspelet då grupp C drar igång.

Svenskarna som representerar den blågula fanan denna vecka är Freddy "KRiMZ" Johansson i Fnatic och Tim "nawwk" Jonasson i Apeks och på pappret ska svenskarna ha en god möjlighet att ta en slutspelsplats.

De stora favoriterna att knipa någon av gruppens fyra slutspelsplatser är storlagen Faze Clan och Natus Vincere men därefter är det mer öppet. De största utmanarna till Fnatic och Apeks bör vara de sydamerikanska lagen 9z Team och Imperial Esports medan amerikanska M80 och det kinesiska laget 5yclone är gruppens lägst rankade lag.

Bland svenskarna är nawwk först ut i gruppspelet då Apeks ställs mot M80 klockan 16:00. Senare på onsdagen, klockan 19:30, kliver KRIMZ och Fnatic in i tävlingen då laget möter Imperial Esports.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..