×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Dubbla förluster för KRIMZ och nawwk

1
Svenskarna kunde inte skrälla mot förhandsfavoriterna.
Det blev tyvärr inga skrällar i torsdagens svenskmatcher i ESL Pro League. Både Tim "nawwk" Jonasson och Freddy "KRiMZ" Johansson klev in som underdogs i sina matcher och det slutade med förlust för bägge spelarna.

Matchen mellan nawwks lag Apeks och storlaget Natus Vincere slutade med en klar 0-2-förlust för Apeks efter 7-16 på Anubis och 5-16 på Inferno. Matchen i matchen mellan nawwk och Navis AWP-stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev förlorade svensken stort då ukrainaren avslutade matchserien med hela 39 kills jämfört med nawwks 19.

För KRIMZ och Fnatics del blev det en något jämnare batalj mot Faze Clan. Fnatic öppnade starkt och vann sitt kartval Ancient med 16-12 men kunde inte stänga matchen på Inferno som slutade 16-14 till Faze. På avgörande Nuke var sedan Faze Clan totalt överlägsna och kartan slutade hela 16-3 till världssexan.

Resultaten innebär att Navi och Faze Clan säkrat slutspelsplatser i tävlingen och möter varandra i en match som avgör vilket av lagen som seedas direkt till kvartsfinal. För nawwk och KRIMZ krävs nu två segrar till för att säkra en slutspelsplats.

På fredagen fortsätter svenskarnas gruppspel då Fnatic klockan 16:00 möter kinesiska 5yclone och Apeks sedan ställs mot Imperial Esports.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..