×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Drömstart för KRIMZ och nawwk i ESL Pro League

2
Tim "nawwk" Jonasson briljerade i Apeks första ESL Pro League-match.
När grupp C i ESL Pro League drog igång under onsdagen blev det bästa möjliga resultat för de två svenska spelarna som deltar i gruppen. Både Tim "nawwk" Jonasson och Freddy "KRiMZ" Johansson vann sina öppningsmatcher i gruppen.

Först ut var nawwk och hans Apeks som höll för favoritskapet mot det amerikanska laget M80. Efter en jämn förstakarta på Inferno, som Apeks tog hem först efter övertid, krossade Apeks amerikanerna med 16-3 på den andra kartan Mirage. Svensken dominerade på bägge kartorna och låg i toppen av scoreboarden på både Inferno (33 kills) och Mirage (19 kills).

KRIMZ och Fnatic fick en betydligt tuffare match mot det brasilianska laget Imperial Esports. De båda lagen vann varandras kartval vilket tvingade fram ett avgörande på Nuke.

På Nuke krävdes två övertider innan Fnatic till slut kunde stänga kartan med siffrorna 22-18 och därmed vinna matchen med 2-1. KRIMZ var i vanlig ordning en stabil pjäs för sitt lag och noterades för en genomsnittlig HLTV-rating på 1,15 över de tre kartorna — något högre än hans snitt hittills i år.

På torsdagen fortsätter svenskarnas gruppspelsresa och nu väntar tuffast möjliga motstånd i form av de två förhandsfavoriterna i gruppen. Apeks ställs mot världsnian Natus Vincere klockan 16:00 och Fnatic får möta världssexan Faze Clan klockan 19:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..