×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

isak utslagen ur ESL Pro League – föll mot Furia

1
Gamerlegion förlorade den avgörande gruppspelsmatchen.
Grupp A i ESL Pro League visade sig att bli en riktig mardrömslottning för våra svenska spelare. Efter att Isak "isak" Fahléns Gamerlegion skickat hem Ninjas in Pyjamas åkte laget på söndagen på en snöplig förlust mot Furia Esports och missar därmed också slutspelsplats.

Förlustsiffrorna mot Furia skrevs 0-2 efter övertidsförlust 15-19 på Mirage och en ren överkörning på Overpass som slutade 4-16. isak hade en tung dag på servern och noterades för ynka 15 kills över de två kartorna – svenskens i särklass sämsta individuella insats hittills under säsongen.

Resultatet innebär att Gamerlegion slutar på en femteplats i gruppen vilket inte räcker till slutspelsplats. Av de fyra svenska spelarna som klev in i grupp A lyckas alltså ingen ta sig vidare till slutspelet i turneringen.

För svensk del står nu hoppet till Heroics svenska coach Richard "Xizt" Landström, som kliver in i gruppspelet denna vecka i grupp B, samt Freddy "KRiMZ" Johansson och Tim "nawwk" Jonasson vars lag Fnatic och Apeks båda lottats till grupp C.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Gamers8/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..