×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Ninjas In Pyjamas utslagna ur ESL Pro League

1
Gamerlegion skickade hem Ninjas In Pyjamas från ESL Pro League.
Ninjas in Pyjamas tunga svit fortsätter. På lördagskvällen blev svenskarna utslagna ur ESL Pro League-gruppspelet efter att ha förlorat sin tredje raka gruppspelsmatch.

Förlusten kom mot Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion och matchen slutade 2-1 till GL efter att laget vänt ett 0-1-underläge till vinst 2-1. NIP öppnade urstarkt med en övertygande 16-6-seger på Ancient med förlorade sedan Overpass med 14-16 och Inferno med 10-16.

Resultatet innebär att NIP slutar på en delad sjätteplats i gruppen och missar en slutspelsplats i tävlingen. NIP öppnade säsongen med en imponerande insats i Blast Premier-gruppspelet där man vann tre raka matcher men har sedan dess haft svårt att nå upp i samma höga nivå.

För isak väntar nu en direkt avgörande gruppspelsmatch under söndagen. Gamerlegion får då möta antingen Furia Esports eller Grayhound Gaming i en match där vinnaren får en slutspelsplats och förloraren får åka hem. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 19:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..