×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Fortfarande inga svenskar i ESL Pro League-slutspelet

1
Richard "Xizt" Landströms Heroic lyckades inte heller ta sig till slutspelet.
Höstens ESL Pro League har varit en riktig mardrömsturnering för den svenska världseliten. I den första spelveckan åkte både Ninjas in Pyjamas och Isak "isak" Fahlén ut efter bottenplaceringar i grupp A och under den gångna veckan var det Heroic coachen Richard "Xizt" Landströms tur att missa slutspel i tävlingen.

Världstvåan Heroic slutade, precis som NIP, på en delad sjätteplats i sin grupp efter att ha förlorat matcher mot BIG, MOUZ och Monte. Lagets enda seger kom i lagets öppningsmatch mot det australiensiska laget Rooster som slutade sist i gruppen.

Vidare från grupp B tog sig istället ENCE Esports, BIG, Mouz och Monte. Ence gick obesegrade genom gruppen och seedas därmed direkt till kvartsfinal, BIG går till åttondelsfinal och Mouz och Monte seedas till sextondelsfinalerna.

Just nu är det helt tomt på svenskar i slutspelet, men det kan ändras denna vecka då både Tim "nawwk" Jonasson och Freddy "KRiMZ" Johansson kliver in i turnering i grupp C. Apeks ställs mot amerikanska M80 i sin öppningsmatch klockan 16:00 på onsdag medan KRIMZ och hans Fnatic möter Imperial Esports senare samma dag.

Slutresultat grupp B
1. ENCE Esports (kvartsfinal)
2. BIG (åttondelsfinal)
3. MOUZ (sextondelsfinal)
4. Monte (sextondelsfinal)
5. Made in Brazil (utslagen)
6-7. Evil Geniuses (utslagen)
6-7. Heroic (utslagen)
8. Rooster (utslagen)

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..