×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers och Prodigies kvalar till Evnia Open-finalerna

1
The Prodigies och Eyeballers är klara för LAN-finaler i Göteborg.
Under helgen har de första två öppna kvalen till den nya 100 000 kronors-turneringen Evnia Open spelats. Från de första kvalen är det de två välkända svenska lagen Eyeballers och Prodigies Sweden som säkrat platser i tävlingens LAN-finaler.

Prodigies vann det första kvalet, som spelades på fredagen, efter att bland annat ha besegrat Eyeballers i semifinal och sedan Marskalk i finalen. Eyeballers fick sedan revansch på lördagen då laget vann det andra kvalet. Återigen var det Marskalk som stod för motståndet i kvalfinalen.

Resultaten innebär att två av fyra platser i tävlingens LAN-finaler, som spelas i slutet av september på Inferno Online i Göteborg, är fyllda. De sista två platserna fylls genom ytterligare två öppna kval som arrangeras på måndagen den 11 september och på torsdag den 14 september.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..