×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Andra raka förlusten för NIP och isak – ställs mot varandra i måstematch

1
Nu är det vinna eller försvinna för svenskarna i ESL Pro League.
Efter den fina starten i ESL Pro League-gruppspelet har det gått sämre för de svenska deltagarna i grupp A. På fredagen förlorade både Ninjas in Pyjamas och Isak "isak" Fahléns Gamerlegion sina gruppspelsmatcher mot Astralis respektive Furia Esports.

Bägge matcherna slutade med 0-2-förluster för svensklagen. Gamerlegions förluster kom på Vertigo (12-16) och Inferno (8-16) medan NIP förlorade både Mirage och Nuke med 12-16. isak var bäste svensk för dagen och noterades för en genomsnittlig HLTV-rating på 1,17 vilket alltså ändå inte räckte för att hjälpa sitt lag till ett lyckat resultat.

Förlusterna innebär att NIP och GL får möta varandra på lördagen i ett ångestmöte där vinnaren får fortsatt möjlighet att säkra en slutspelsplats medan förloraren får packa väskorna och lämna Malta. Matchen mellan NIP och GL är schemalagd att spelas klockan 19:30 på lördagskvällen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..